Gi.Metal srl
Bagestål 40x35 cm
Restlager 8-10 dage
-
Dansk webshop
Hurtig levering på lagervarer Læs mere.
-
Vi elsker pizza
Vi bager selv dag og nat Læs mere.
-
Kvalitetsovne
Kun ovne af den bedste kvalitet Læs mere.
Stålplade til tilberedning af pizza i almindelige ovn på kun få minutter, hvor du kan opnå resultater der kan der kan sammenlignes med en professionel ovn.
Pladen måler 40x35 cm og er lavet af certificeret rustfrit stål, 4 mm tyk, med en meget højere varmeledningsevne end en almindelig ildfast sten.
Absorberer, opbevarer og overfører varme, hvilket sikrer optimal og ensartet madlavning; den er ideel til pizza og brødprodukter, men kan også anvendes til andre fødevarer såsom kød, fisk, grøntsager osv
Pladen er lasergraveret logo "Amica by Gi.Metal".
100% fremstillet i Italien
Fordele sammenlignet med standard ildfast sten
- 10 gange højere varmeledningsevne
- stål er et uforgængeligt materiale, der er modstandsdygtigt over for stød og termisk stød
- meget enkel rengøring og vedligeholdelse: den kan også vaskes i opvaskemaskinen
Materiale og teknisk info
Materiale: AISI 304 rustfrit stål
Mål: 40 x35 cm, tykkelse 4 mm
Vægt: 4,2 kg
Brugsanvisning
Det anbefales at placere ovnristen i en central position eller på det højeste niveau og placere pladen med ovn slukket. Indstil ovnens temperatur til den højest mulige temperatur, med både over- og undervarme. Når den indstillede temperatur er nået, skal du vente yderligere 10/15 minutter, før pladen er klare til brug.
Det anbefales ikke at placere pladen direkte i bunden af ovnen, men kun på risten. Pladens placering i ovnen - centralt niveau, lavere eller højere - har forskellige virkninger på madlavningen. Hurtig tilberedning såsom pizza, anbefales i toppen af ovnen, hvorimod landbrød eks skal placeres i bunden af ovnrummet.
Rengøring og vedligeholdelse
Det er muligt at bruge ethvert vaskemiddel, inklusive det specifikke til stål.
Tåler opvaskemaskine. Hvis der anvendes skuresvampe, kan materialet blive ridset.
Vigtig information
- Vent på, at pladen er afkølet helt, før du tager den ud af ovnen ved hjælp af hullerne på overfladen til at trække og gribe den.
- Anvendelsen af pladen til madlavning såsom kød, fisk og grøntsager kan føre til dannelse af glorier og mørke pletter på overfladen af pladen, forårsaget af det frigivne fedt, som på ingen måde kompromitterer ydelsen.