Handelsbetingelser

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Zabai.dk. (CVR DK 33 65 57 89) Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Zabai.dk.

 

Dokumentation og vejledning

Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Zabai.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Zabai.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Danske fragtmænd/Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Zabai.dk.

Dette betyder, at varene sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre såfremt varen er på lager. Leveringstiden de fleste Stenovne er dog 3-4 uger. Levering kan ske på købers adresse i Danmark, og normal transittid vil være 2-3 arbejdsdage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varene

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.

Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Zabai.dk skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Zabai.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. Reklamationsfristen for B2b salg er dog 12 måneder. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Zabai.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Zabai.dk.

 

Fortrydelsesret

Zabai.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Zabai.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@zabai.dk
 
Fortrolighedspolitik
 
Zabai,dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Zabai.dk vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Zabai.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Pris og betaling

I Webshoppen har du mulighed for at betale via Dankort, Visa, Mastercard og PayPal. Alle priser i Zabai Webshop på web-adressen http://www.zabai.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
 
Beløbet bliver først debiteret kortet som er anvendt ved køb, efter at varen/ordren er afsendt fra vort lager. 

Fragtomkostninger

Oplyses ved forespørgsel til ja@zabai.dk

 

 

 

 

ZABAI | CVR: DK 33 65 57 89 | Vængetvej 22, 3630 Jægerspris - Danmark | Tlf.: +45 6131 5588 | info@zabai.dk